Börja skapa din framtid med ACNs hembaserade affärsmöjlighet ·marknadsför tjänster som människor behöver och använder varje dag·

Hembaserad verksamhet


💼

Upptäck obegränsad potential med ACN

Enkelt uttryckt så tillhandahåller ACN dig en affärsmöjlighet. Möjligheten att äga en egen hembaserad affärsverksamhet utan de stora investeringarna och risker som de flesta entreprenörer måste ta, och dessutom med ACNs fulla stöd och support som hjälper dig längs vägen.

Hos ACN erbjuder våra Oberoende Representanter helt enkelt de produkter och tjänster som människor redan använder och betalar för varje dag, inklusive ACNs digitaltelefonitjänst, mobiltelefoni, energi, bredband, TV och hemlarm. Det finns även en serie friskvårds- och personvårdsprodukter tillgängliga under varumärket Benevita. Så det krävs ingen ändring av kundernas köpvanor och du kommer aldrig att behöva övertala någon att köpa produkter som de inte behöver eller har råd med.

Det enda du behöver göra är att styra kunderna till din personliga ACN Onlineshop – som tillhandahålls och drivs av ACN – och ACN sköter resten.

Företaget


Få saker gjorda, ändra människors liv!

ACN startade sin verksamhet 1993 som en vision av de fyra entreprenörerna Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz och Mike Cupisz, som alla var missnöjda med andra företag i industrin. De tog därför beslutet att bygga upp ett eget företag, ett företag byggt på både integritet och strävan efter att behandla människor som de själva skulle vilja bli behandlade. ACN började som återförsäljare av teletjänster i USA, men har genom åren vuxit så pass att man i dagsläget erbjuder alla de grundläggande tjänster som kunder i över 24 länder använder dagligen. ACN är världens största direktförsäljare av telekommunikations-, energi- och grundläggande produkter och tjänster för både privatkunder och företag, men framför allt, så har företaget tillhandahållit ett sätt för otaliga människor att förändra sina liv.

 • ACNs grundare Mike Cupisz, Greg Provenzano, Robert Stevanovski och Tony Cupisz
 • En stadig grund för din framgång

  ACN grundades 1993 som en vision som delades av fyra entreprenörer – Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz och Mike Cupisz. Tillsammans hade dessa grundare flera årtionden av erfarenhet inom direktförsäljningsbranschen, men de var missnöjda med andra företag och jobbtillfällen som de hade träffat på under resan. De insåg då att det enda sättet att hitta ett företag som de ville utgöra en del av, var att skapa det företaget själva.

  Så de tog fram ett block och började formulera en affärsplan. På ena sidan skrev de ner allt de visste fungerade bra, och på andra sidan allt som inte fungerade alls. De rev sedan itu pappret och behöll bara den halvan som innehöll det som i sinom tid skulle utgöra de grundläggande principerna bakom ACN – integritet, goda affärsseder och en strävan efter att alltid sätta de stora massornas behov framför sina egna.

  Ur detta ursprungliga papper föddes en affärsidé som skulle fokusera på att erbjuda tjänster som människor behöver och använder varje dag... tjänster som inte kräver att någon ändrar sina köpvanor eller måste köpa produkter som de inte behöver eller har råd med.

  ACN började som återförsäljare av teletjänster i USA, men har genom åren vuxit så pass att man i dagsläget erbjuder alla de grundläggande tjänster som kunder i över 20 länder använder dagligen. ACN är världens största direktförsäljare av telekommunikations-, energi- och grundläggande produkter och tjänster för både privatkunder och företag, men framför allt, så har företaget tillhandahållit ett sätt för otaliga människor att förändra sina liv. Genom den där enda kolumnen på anteckningsblocket drog ACNs grundare ett streck i marken som skulle utgöra grunden för det som ACN senare skulle utvecklas till – och förbli även i framtiden. Och det är just samma principer som driver företaget framåt idag, mer än två årtionden senare.

Produkter


ACN erbjuder grundläggande produkter och tjänster som du använder dagligen.

Gå till min ACN Onlineshop

 • Omfattande utbud av grundläggande produkter och tjänster

  Det allra bästa med ACNs affärsmodell är dess enkelhet – och potential! ACNs Oberoende Representanter erbjuder kunderna de produkter och tjänster som de redan använder och betalar för ändå, som t.ex. digitaltelefoni, mobiltelefoni, energi, bredband, TV och hemlarm. Det finns även en serie friskvårds- och personvårdsprodukter tillgängliga under varumärket Benevita.

  Kunderna behöver inte ändra sina köpvanor och våra Representanter behöver aldrig övertala kunderna att köpa produkter och tjänster som de inte behöver eller har råd med. I själva verket är detta produkter och tjänster som de flesta helt enkelt inte kan vara utan.

  Som Oberoende Representant för ACN får du fullständigt stöd av ACN som står bakom och stöttar dig längs vägen, bland annat genom en egen personlig ACN Onlineshop. Den drivs och uppdateras dagligen av ACN, och allt du behöver göra är att styra dina tilltänkta kunder till din Onlineshop – ACN sköter resten.

  Obs! Utbudet av produkter och tjänster skiljer sig åt i olika länder.

Privatpersoner och småföretag använder redan de produkter och tjänster som ACN erbjuder varje dag, därför finns det inget behov av övertalning eller säljargument. Allt ACNs Oberoende Representanter behöver göra är att styra kunderna till sin ACN Onlineshop och låta dem själva fatta beslutet att byta till ett smartare sätt att erhålla dessa produkter och tjänster.

De produkter och tjänster som erbjuds privatpersoner och småföretag kan variera från land till land. För att ta reda på vad som erbjuds i ditt land kan du besöka din Oberoende Representants ACN Onlineshop eller www.myacn.eu.

Framgångsberättelser


🏆

Nästa framgångsberättelse kan vara din

ACN har gjort det möjligt för otaliga människor från alla åldersgrupper, kulturer och bakgrunder att uppleva ekonomisk och personlig frihet, så att de kan leva det liv de alltid drömt om. Hos ACN kan Oberoende Representanter uppnå framgång genom att erbjuda människor de känner fler alternativ för de tjänster som de redan behöver och använder varje dag. Vem som helst med lite drivkraft och engagemang kan bli framgångsrik inom ACN, och det första steget är att besluta sig för att pröva något nytt.

 • Art Napolitano

  ACN Senior Vice President och medlem i Circle of Champions

  Vid en första anblick kan det verka underligt att Art så småningom skulle bli ledande representant i Europa för detta växande företag inom nätverksmarknadsföring.

  Men efter 10 år inom nätverksmarknadsföring var Art angelägen att hitta ett företag som byggde på integritet - ett företag vars grundare verkligen höll vad de lovade. Efter att ha träffat ACNs grundare bestämde han sig för att ansluta sig och har blivit en av ACNs mest framgångsrika Representanter genom att arbeta på en verkligt global nivå.

  Arts huvudsakliga drivkraft i den här verksamheten är att inspirera andra att nå framgång och göra en positiv skillnad.Art byggde snabbt upp sin organisation i och med ACNs lansering i Storbritannien – med fokus på att utveckla stabila och förtroendefulla förhållanden. Inom bara åtta månader nådde han positionen Regional Vice President...men han tänkte inte stanna där utan nådde snabbt positionen Senior Vice President.

  Art spenderar en stor del av sin tid i Europa där han reser runt till olika platser för att ge oavbrutet stöd till sin downline. Idag stödjer Art över 50 000 representanter, inklusive ett flertal kvalificerade Senior Vice Presidents, Regional Vice Presidents och Team Coordinators både i Nordamerika och Europa. Utöver detta har han rekryterat en kundbas som använder ACN-tjänster för tiotals miljoner varje månad. Denna f.d. rockmusikers hårda arbetsmoral, hängivenhet och strävan har bidragit till att förvandla ACNs Affärsmöjlighet till sin egen möjlighet.

 • Myriam de la Sierra

  Senior Vice Presidents och Circle of Champions-medlemmar

  Sedan Myriam de la Sierra började med ACN har hon snabbt klättrat på karriärstegen och kan nu kalla sig Senior Vice President och Circle of Champions-medlem.

  Tack vare hennes ihärdighet har Myriam blivit en förebild inom ACN, inte bara i Spanien utan i hela Europa och Nordamerika.

  Myriams första Internationella utbildningsevent anordnat av ACN ägde rum i Nice 2006, och det var under det eventet som hon visste att ACN hade obegränsad potential.

  "ACNs Affärsmöjlighet presenterades för mig och jag deltog sedan i ett av ACNs Internationella konvent. Där deltog mycket folk från Frankrike och Storbritannien och andra länder, men endast en person från Spanien som hade en liten flagga och jag tänkte att det här är en fantastisk möjlighet!"

  En grundläggande del av hennes framgång är förmågan att arbeta över gränserna, att bedriva affärsmöjligheter på en internationell nivå. För Myriam är det här bara början, då hennes plan är att utvidga sin verksamhet och "ta ACN världen runt!". Med hela hennes familj med på noterna oroar hon sig inte för att nå detta professionella mål.

 • Dominique Cano-Flores

  ACN Senior Vice President och medlem i Circle of Champions

  Dominique Cano-Flores visste att han skulle uppnå stora framgångar med ACN när han gick med år 2004. Faktum är att det inte tog Dominique lång tid alls att etablera sig inom ACN-familjen.

  Eftersom han hade varit egenföretagare större delen av sitt liv var Dominique alltid öppen för nya satsningar, särskilt sådana med god inkomstpotential. Denna dynamiska och framgångsrika entreprenör ägde två klädaffärer och en restaurant men tänkte ofta: ”Det måste finnas något mer i livet än att arbeta 15 timmar om dagen!"

  När en barndomsvän kontaktade honom angående ACN insåg Dominique att det här var exakt den sortens möjlighet som han hade letat efter.

  “Jag tyckte att konceptet var fantastiskt och jag började utan att tveka. Jag var väldigt säker på att jag skulle bli framgångsrik med ACN.”

  Han uppmuntrar nya representanter att vara flexibla, arbeta hårt och bygga team kring event för att lyckas.

 • Nassim Kebbi

  ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

  Nassim Kebbi hade arbetat outtröttligt sedan han var 17 år gammal inom flera olika industrier, framför allt som luftkonditioneringstekniker i nästan tio års tid. Han kände dock att arbetsdagarna var väldigt långa och arbetet otillfredsställande med få framtidsutsikter för professionell eller personlig utveckling.

  Utan att ha ringaste aning om vad nätverksmarknadsföring egentligen innebar, blev Nassim bjuden till ett Affärsmöjlighetsmöte i Frankrike av en ung dam han kände. När han sedan gick på ett utbildningsevent i Paris stärktes hans önskan att bli Oberoende Representant och påbörja ett helt nytt yrkesmässigt kapitel.

  Att själv få bestämma sina arbetstider och få samarbeta med ett team med liknande intressen var bara några av de fördelar han såg, och efter bara 4 månader sade han upp sig för att ägna sig på heltid åt att bygga upp sin ACN-verksamhet. Han såg även möjligheten att expandera sin organisation utanför Frankrike, vilket tilltalade honom eftersom ACN redan var verksamt i över tjugo länder på fyra kontinenter.

  Nassim blev en European Circle of Champions-medlem för första gången för flera år sedan, och utgör fortfarande en väsentlig del av års Circle of Champions team.

    
 • Bash Bokhari

  ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

  Inom bara 3 år efter att ha börjat med ACN hade Bash Bokhari nått ACNs topposition som Senior Vice President och Circle of Champions-medlem.

  En vän presenterade ACN för Bash som omedelbart imponerades av produkterna och företagets integritet. Med en ohejdbar arbetsmoral och stort engagemang för ACN, är Bash ständigt på resande fot, vare sig han är värd vid ett utbildningsevent, presenterar på ett Affärsmöjlighetsmöte eller deltar i ett av ACNs Internationella utbildningsevent så tar hans ansträngningar honom när och fjärran.

  Efter att ha byggt en framgångsrik verksamhet hänför Bash sin framgång till att vara lättlärd och att ha hållit slutresultatet i åtanke: "Affärsmodellen är mycket enkel, men för att lyckas måste man vara öppen för att lära sig samt lyssna på ledarna."

  Enligt Bash är det bästa sättet att administrera sin ACN-verksamhet att använda ett komplett affärsredskap som Din verksamhetsassistent Plus: "Allteftersom din verksamhet växer blir ACNs affärsredskap ännu mer betydelsefulla."

 • Muddssar Bashir

  Senior Vice Presidents och Circle of Champions-medlemmar

  Muddshar Bashir, säljare utan tidigare erfarenhet av nätverksmarknadsföringsbranschen, är ett lovvärt exempel på vad man kan uppnå genom hårt arbete och flitigt studerande. Muddssar lockades inledningsvis av ACNs växande produktutbud och möjligheten att tjäna en extrainkomst.

  Tillsammans med affärspartnern Salman Sardar har Muddssar byggt en framgångsrik verksamhet och blev Senior Vice President inom ett år och tre månader från det att han började med ACN.

  När Muddssar höll tal under ACNs Internationella utbildningsevent i Barcelona 2014, förklarade han för publiken att alla ACN-representanter har förmågan att lyckas: "Var och en av er som är närvarande vid detta Internationella utbildningsevent idag kan lyckas. Jag är inte speciell, men jag har en benhård inställning som har drivit mig till framgång och säkrat min position som Senior Vice President hos ACN."

 • Salman Sardar

  Senior Vice Presidents och Circle of Champions-medlemmar

  Utan tidigare erfarenhet i nätverksmarknadsföringsbranschen, men med en lång professionell bakgrund inom försäljning, hade Salman Sardar rätt meriter för att starta sin egen ACN-verksamhet. Det fanns flera faktorer som stärkte Salmans önskan att börja med ACN; han imponerades i synnerhet av ACNs växande produktutbud och den attraktiva kompensationsplanen.

  Tillsammans med affärspartnern Muddssar Bashir har Salman tagit deras verksamhet från klarhet till klarhet och snabbt nått positionen som Senior Vice President.

  Med hängivenhet och bra handledning gav Salman aldrig upp sitt personliga mål. Något han lär sitt team är att tro på sig själv, sätta mål och att inte ge upp förrän man har nått dem: "För att lyckas med ACN måste du ge 100 % till din verksamhet, aldrig lyssna på negativa människor och aldrig ge upp!"

 • Ahmed Mukhtar

  Regional Vice President och Circle of Champions-medlem

  Med nära 60 timmar i veckan som chef på en stor affärskedja var Ahmed Mukhtar redo att inleda en ny karriär. Han sökte efter ett kall i livet som skulle belöna hans positiva sinnelag och starka arbetsmoral. Så när en före detta kollega introducerade ACN för honom så visste han att han hade hittat den professionella utmaning han letade efter.

  >p>ACN blev plattformen för Ahmed att inte bara etablera sin egen verksamhet, utan också för att uppnå en livsstil han tidigare bara hade drömt om. Han deltog i sitt första Internationella utbildningsevent anordnat av ACN i oktober 2013, och sedan dess har hans liv blivit fullständigt förändrat.

  "Vem som helst med rätt tänkesätt, rätt attityd och vilja kan komma till ACN och nå framgång. Mitt första ACN-evenemang ägde rum förra året, oktober 2013. Jag såg ett företag som faktiskt stod bakom sina medarbetare. Det som verkligen fångade min blick var det faktum att ACN belönar individer för deras hårda arbete och ansträngning. Om du gör ditt bästa och jobbar hårt, kommer ACN att värdesätta det och du kommer att avancera."

 • Asad Ali

  Senior Vice Presidents och Circle of Champions-medlemmar

  Innan han etablerade sin ACN-verksamhet upplevde Asad Ali en framgångsrik karriär som auktoriserad revisor. Asad kände dock att hans fallenhet för hårt arbete och hans djupa förståelse för hur ett företag bör drivas ekonomiskt, var användbara färdigheter som skulle göra det möjligt för honom att förvalta och leda sitt egna framgångsrika företag.

  Han ansåg att ACN var ett perfekt verktyg för att hjälpa honom att nå sitt yrkesmässiga mål att driva sitt eget företag samt ge honom flexibiliteten att ägna sig åt andra intressen.

  "Att nå denna position var ett av mitt livs tuffaste prestationer, men det fina med ACNs system är att du aldrig är ensam på resan!"

  Han råder nya ACN-representanter att: "Jobba på din personliga utveckling, följ ACN-systemet, följ ledarna som är framgångsrika - de som redan är Senior Vice Presidents."

 • Françoise Monfray

  Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

  Hon hade testat allt, från traditionell anställning till att driva eget företag och syssla med nätverksmarknadsföring, men reseledaren Françoise Monfray hade ännu inte funnit den rätta karriärvägen. Hon letade efter en möjlighet utan begränsningar och ett företag med en långsiktig vision, samtidigt ville hon att arbetet skulle vara roligt och fokuserat på interaktion med andra människor. Eftersom hon alltid letade efter ett sätt att kunna kombinera en karriär med familjeliv beslöt sig Françoise för att återigen satsa på nätverksmarknadsföring, i hopp om att ACN skulle vara rätt plats för hennes kunskaper. Lösningen kunde inte ha varit mer perfekt för denna Senior Vice President och Circle of Champions-medlem.

  "I början ville jag bara hitta ett yrke som gav mig en mer balanserad livsstil, som erbjöd mig ekonomiskt oberoende och mer tid att ägna åt min familj."

  Ett telefonsamtal från en tidigare kollega, Senior Vice President och Circle of Champions-medlemmen Art Napolitano, ändrade Françoises liv för alltid! Efter det samtalet förstod Françoise omedelbart potentialen i nätverksmarknadsföring och vad ACNs Affärsmöjlighet kunde göra för henne. Hon bestämde där och då att ACNs Affärsmöjlighet var något hon ville ägna sig åt och sedan den dagen har det gått stadigt framåt för henne.

  "För att lyckas hos ACN måste man vara flitig och lära sig något nytt varje dag. Hitta kunniga lärare och du kommer att bli framgångsrik!"

Europeiska Circle of Champions representerar de mest produktiva i Europa. Framgång som ACN Representant är inget som garanteras, utan beror direkt på individens egna ansträngningar. Alla ACNs Oberoende Representanter gör inte vinst och ingen garanteras framgång som Oberoende ACN Representant.

"Med ACN driver du din egen verksamhet – men du är aldrig ensam!" Börja redan idag

Evenemang


ACNs utbildningsevent hålls regelbundet på lokal, regional och internationell nivå och har utvecklats för att ge ytterligare information till dem som vill lära sig mer om ACNs Affärsmöjlighet. Dessutom erbjuder dessa dynamiska event värdefull support och utbildning för ACNs Oberoende Representanter.

Vad är det som skiljer ACNs utbildningsevent från allt du någonsin gjort tidigare? Kom hit och se för dig själv!

Min verksamhet


Börja redan idag